Verzending, omruilen en retourneren

>
Verzending, omruilen en retourneren

Verzending binnen Nederland

Binnen Nederland verzenden wij met DPD.

Wij hanteren gratis verzending indien u in Den Haag woont én u een bestelling hebt geplaatst met een orderwaarde van €35,- of meer.

Binnen Nederland en buiten Den Haag hanteren wij een tarief vanaf € 6,95 . Dit is afhankelijk van het gewicht van de bestelling en of het pakket verstuurd moet worden naar een DHL ServicePoint of naar een huisadres.

Voor verzending buiten Nederland gelden andere tarieven.

 

Levertijd

Indien u vóór 14:00 uur besteld, zal het pakket doorgaans de volgende werkdag bezorgd worden. Bestellingen worden uiterlijk binnen twee werkdagen na bestelling geleverd (mits het product voorradig is). U ontvangt een e-mail wanneer de bestelling verstuurd is. U ontvangt een nieuwe e-mail met Track & Trace om het pakket te kunnen volgen.

 

Afhaalpunt

U kunt uw bestelling ook ophalen in Boutique Oumayra op de Haagse Markt. Vergeet niet dat de persoon die de bestelling komt ophalen, zijn identiteitsbewijs moet tonen, of het nu de koper is of een andere persoon die in zijn plaats komt.

 

Omruilen en retourneren

Bent u niet tevreden met het product? Dan kunt u dit omruilen en uiteraard ook aan ons retour sturen. De voorwaarden die hiervoor gelden zijn de volgende:

  • Retourneren binnen 14 dagen na datum van ontvangst;
  • Retour gestuurde producten dienen ongedragen, (indien mogelijk) in de originele verpakking met eventuele prijskaartje en in goede staat te zijn;
  • Uw aankoopbedrag ontvangt u binnen 14 dagen nadat wij uw pakket in ontvangst hebben genomen; en
  • De verzendkosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling komen de verzendkosten voor uw eigen rekening.

 

Ons afhaalpunt en retouradres

Afhaalpunt en omruilen

Voor het afhalen van uw bestelling en voor het omruilen kunt u terecht bij Boutique Oumayra aan kraamnummer 3.19 op de Haagse Markt. Wij zijn op alle marktdagen geopend (maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag) van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Dien een retoursverzoek via e-mail :  info@boutiqueoumayra.nl . Vermeld hierbij uw bestelnummer en uw naam, zodat wij het sneller voor u kunnen afhandelen.

 

Tot ziens!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.